Terug naar nieuws

Barbecue, burgers en banen

De spanning op de arbeidsmarkt is een feit. Er is een tekort aan goede vakmensen. Ook bij Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Schrijvers Technische Installaties zijn er verschillende vacatures die lastig zijn in te vullen.

Daphne Brinkman, HR adviseur bij Schrijvers: “Wij werken nu regelmatig met inleenkrachten. Veel liever werken we met meer eigen medewerkers aan projecten in onze regio. Zo bouw je samen een band op en profiteer je van elkaars kennis.” Cindy Nillesen, HR-adviseur bij Hendriks beaamt dit. “We zijn een echt familiebedrijf met mooie werken dichtbij huis. Om dat ons-kent-ons gevoel vast te houden, werken we het liefst met vaste medewerkers in teams.”

Daphne: “De wereld van de bouw en installatie biedt je de meest fantastische kansen. Zéker als je kiest voor een bedrijf dat zijn blik altijd op de toekomst richt. En wij kijken ook naar de persoon. Wat past het beste bij jou? Waar liggen je talenten? En welke ambities heb je? Afhankelijk van je vooropleiding en ambities maken we graag een individueel loopbaanplan voor jou.”

“Tijdens een brainstorm kwamen we op het idee een barbecue te organiseren met burgers en banen. Iedereen die interesse heeft in een functie bij Hendriks of Schrijvers is van harte welkom om deze avond kennis te komen maken,” vertelt Cindy. Daphne: “Er zijn verschillende collega’s aanwezig zodat je een goed beeld krijgt van de organisatie en van de werkzaamheden.”

Dus geen standaard banenmarkt maar een barbecue met burgers en banen. Bij Hendriks en Schrijvers gaat het namelijk niet om werken alleen. Want naast goede secundaire voorwaarden en werk dicht bij huis, heb je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om tijdens werktijd te sporten onder deskundige begeleiding in Dome-X. Een heldere structuur, een grote onderlinge betrokkenheid, een informele werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden, zaken die goed geregeld zijn… Het is plezierig werken bij ons.

Heb je interesse om deze avond bij te wonen op maandag 17 juni van 17.00 – 19.30 uur? Meld je dan aan via barbecue@hb-oss.nl. Cindy en Daphne maken graag kennis met je.