Terug naar nieuws

Nieuwbouw Europees Hoofdkantoor Shimano

Voor Shimano realiseerden wij het nieuwe Europese hoofdkantoor op de Hightech Campus in Eindhoven. Met BREEAM-Excellent en RAU Architecten als architect is het nieuwe kantoor van bijna 5.000 m2 een toonbeeld van moderne, duurzame kantorenbouw. Het mooiste compliment kregen we van directeur Shimano Europe Marc van Rooij die vertelde “Schrijvers zit inmiddels ook bij mij in mijn genen!”

Marc van Rooij

Nieuwbouw Plus Ultra: Incubator en bedrijfsverzamelgebouw Wageningen

Dit BREEAM Excellent complex bevat circa 3.000 m2 hoogwaardige laboratoriumruimten, circa 3.500 m2 kantoor- en ontmoetingsruimten plus circa 1.500 m2 technohallen. Chiel van Dijen van opdrachtgever Kadans Science Partner was duidelijk over de samenwerking met Schrijvers Technische Installaties: “Zonder goede communicatie was dit nooit gelukt”.

Nieuwbouw Talentencampus Oss

De Talentencampus in Oss legt de verbinding tussen overheid, ondernemers en onderwijs. Daarnaast worden er ook nieuwe publieksfuncties en woningen aan het project Talentencampus – Sibeliuspark gekoppeld. Gerealiseerd zijn inmiddels een well-beingplaza, central plaza en businessplaza inclusief een vergader/horecafaciliteit (totaal 17.452 m2 bvo). Op het programma staan mogelijk nog diverse andere plaza’s (totaal 13.100 m2) en daarnaast 194 woningen vrije sector en 74 woningen sociale woningbouw in het aangrenzende Sibeliuspark.

Meer referentieprojecten vindt u hier>>