Leer ons kennen

Edwin van Erp, werkvoorbereider E Utiliteit

Ik werk elke dag met ontzettend veel plezier aan de uitdagingen die voorbij komen in onze utiliteitsprojecten. Plus Ultra Wageningen, Pastoe Utrecht, Business Plaza Oss en Shimano Europe Eindhoven zijn daar mooie referenties voor. Verder is de onderlinge sfeer goed en staan we voor elkaar klaar als het nodig is. Ik ben als eerste met 3D BIM, Revit, binnen de elektrotechniek gaan werken en zie nu steeds meer collega’s volgen. Tegenover het hard werken aan mooie projecten staat de luxe van een auto van de zaak en een prima salaris. Verder sluiten we de week altijd gezellig af met een borrel. Zo leer je je collega’s ook eens van een andere kant kennen. 

Geert van Wanrooij, chef monteur utiliteit

Wat ik geweldig vind aan mijn baan is het opleiden c.q. ‘opvoeden’ van leerlingen. Daar kan ik echt enorm van genieten. Het is mooi als je het zelfvertrouwen van die jonge gasten ziet groeien. De veelzijdigheid van de utiliteitsprojecten is ook iets waar ik mijn plezier uit haal. Geen dag is hetzelfde. De afwisseling maakt het leuk. Én we zijn buiten met een jong en dynamisch team. Qua werkzaamheden houd ik me bezig met zorgen voor de uitvoering van het geleverde tekenwerk, aanleg van de installaties, planning en logistiek; zeg maar het organisatorisch runnen van een project. Waar je me ook altijd ziet is de vrijdagmiddagborrel. Gezellig met collega’s de week afsluiten. Ook ben ik een actief deelnemer aan activiteiten van de personeelsvereniging.

Cristina Randjiet-Singh, engineer

Ik voel me fijn bij de afwisseling in werkzaamheden zoals het maken van EPC berekeningen, het voorbereiden van werk en het ontwerpen van installaties. Ook de diversiteit in projecten zoals bijvoorbeeld de nul-op-de-meterwoning in Oss en het laboratorium in Plus Ultra Wageningen maakt het leuk om hier te werken. Ik krijg de vrije hand en het vertrouwen maar als ik om hulp vraag, staat er altijd wel iemand klaar. De onderlinge sfeer is goed. Je wordt ook echt gestimuleerd om jezelf verder te ontwikkelen. Verder onderneem ik met enige regelmaat wat leuks met collega’s. We hebben zelfs een eetclubje dat alleen uit technische dames bestaat.