Oss
34 rij- en hoekwoningen (1e fase)

Componistenkwartier – OSS

COMPONISTENKWARTIER – OSS

Nieuwbouwproject Componistenkwartier Oss is de laatste ontwikkeling binnen het prestigieuze gebied ‘Talentencampus Oss’.

Dit gebied is inmiddels uitgegroeid als uitdagend en vernieuwend stukje Oss. Een volwaardige wijk die veel te bieden heeft. Zo wordt Componistenkwartier de eerste gasloze wijk van Oss! Dat is goed voor het milieu, de toekomst van de kinderen en ook voor de portemonnee!

De woningen van Componistenkwartier liggen midden in het Sibeliuspark. Een park wat uit zal groeien tot een volwaardig, aantrekkelijk stadspark. De gemeente is in afrondende fase met de concrete nieuwe invulling voor het park. Een bijzondere groene woonomgeving. De ideale plek om te genieten na een dag hard werken. Een heerlijke plek om op te groeien en met vriendjes buiten te kunnen spelen. Ontdek onze prachtige woningen en bespreek met ons welke woning het beste bij jouw gezinssituatie past.

Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving! Componistenkwartier biedt je echt het beste van twee werelden; wonen midden in het groen, met de stadse geneugten op steenworp afstand. Een buitenkans!


Ga naar de verkoopsite>>

Foto's