Terug naar nieuws

Schrijvers Technische Installaties feliciteert bewoonster duurzame woning

Goed nieuws voor Janneke Verbruggen die een jaar lang gratis woonde in de tot NOM-woning gerenoveerde woning aan de Potgieterstraat in Oss. Niet alleen beviel de woning zo goed dat Janneke de woning heeft gekocht, maar samen met haar partner verwacht Janneke ook haar eerste kindje.

Om dit te vieren werd Janneke op maandag 8 januari in het zonnetje gezet door de gemeente Oss en door Schrijvers Technische Installaties, die de woning met zusterbedrijf Hendriks Bouw en Ontwikkeling heeft gerenoveerd tot een voorbeeldwoning voor wat betreft duurzaamheid. Directeur Michael Kuylaars van Schrijvers: “Wij vinden het mooi om te zien dat de woning niet alleen goed presteert op duurzaamheid, maar dat de woning ook zo comfortabel is dat Janneke en haar partner de woning hebben gekocht. Daar doen we het als installateurs en bouwers uiteindelijk voor; dat de bewoners optimaal woongenot hebben! Wat ons betreft is deze NOM-pilot dan ook zeer geslaagd en wij willen onze ervaring en expertise graag inzetten bij andere verduurzamingsvraagstukken.”

Foto: Michael Kuylaars van Schrijvers Technische Installaties feliciteert Janneke.  

 

Namens de gemeente Oss vindt ook wethouder Wagemakers het project erg geslaagd. “We hebben bewezen dat het wel degelijk mogelijk is om een oude woning te verduurzamen. En dan aan veel mensen kunnen laten zien. Janneke heeft er veel over geschreven op Facebook onder ‘Duurzaam Oss met Janneke’ en er waren verschillende kijkdagen bij haar thuis”, vertelt Wagemakers.

Christina Randjiet-Singh van Schrijvers blogde eerder over de NOM-renovatie: https://sti-oss.nl/nul-op-meter-renovatie-theorie-naar-ontwerp/ https://sti-oss.nl/nul-op-meter-renovatie-praktijkvoorbeeld-ontwerp-naar-realisatie/

Lees ook het artikel in het Brabants Dagblad van 10 januari 2018>>