Terug naar specialismenSchrijversTechnische installaties

Comfort

comfort

GawaLo

Van origine de basis van ons bedrijf: gas-, water- en loodgieterswerk (GaWaLo). Onze expertise op dit terrein is bijzonder groot, net als ons vermogen om efficiënt en flexibel te werk te gaan. Dat doen we voor zowel kleine als grotere projecten, in woningbouw en utiliteit.

HVAC

Als sinds jaar en dag verzorgen we alle werkzaamheden op het gebied van Heating, Ventilation en Airconditioning (HVAC), zowel in de woningbouw als in de utiliteit. Waar mogelijk maken we daarbij gebruik van innovatieve, duurzame technieken (zoals WKO).

WKO

De resultaten die we met warmte-koudeopslag bereiken, zijn indrukwekkend. Of het nu gaat om verticale bodemwisselaars of open bronnen: we kennen de technieken en adviseren u graag. Ontwerp, uitvoering en beheer vinden geheel plaats conform de richtlijnen van BRL 6000-21.

Data-installaties

Data-installaties hoeven doorgaans niet heel complex te zijn. Aan ons de taak om daar ook voor te zorgen. We geven u een eerlijk advies en leveren een praktische installatie op. Goed om te weten: ook met glasvezel kunnen we uit de voeten.

 

Noodstroomvoorzieningen

Onze benadering van het vak is heel duidelijk: techniek moet vanzelfsprekend zijn voor de gebruiker. In sommige situaties vraagt dat om een noodstroomvoorziening. Deze ontwerpen en realiseren we op maat voor u: van eenvoudige UPS tot complexe installatie.

Beheer en onderhoud (met 24/7 storingsdienst)

 Techniek moet werken, altijd en overal. Om daarvoor te zorgen, hebben we een servicecentrum met een 24-uurs storingsdienst. Deze medewerkers verzorgen het volledige beheer en onderhoud aan E- en W-installaties (ook als u verder geen klant bij ons bent).