Werkvoorbereider Elektrotechniek

Edwin van Erp

Een uitdagende functie! Van ontwerpen en berekenen tot en met uitvoeringsplanning en personeelsinzet: het is allemaal jouw verantwoordelijkheid. We zoeken dan ook een ervaren werkvoorbereider elektrotechniek die zich op alle vlakken wil blijven ontwikkelen.

FUNCTIE-INHOUD:

In deze uitdagende functie ben je als werkvoorbereider verantwoordelijk voor de volledige (technische) voorbereiding van diverse projecten onder leiding van de projectleider. Dit betekent dat je het ontwerpen en berekenen van elektrotechnische installaties ter voorbereiding van de uitvoering verzorgt. Ook verzorg je calculaties van meer- en minderwerk. Je fungeert als vraagbaak voor klant, leverancier en collega. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de uitvoeringsplanning en de bijbehorende personeelsinzet op aanwijzing van de projectleider. De projecten waar je aan werkt variëren van kleinschalige opdrachten van één of enkele dagen tot grotere opdrachten met een looptijd van enkele maanden.

FUNCTIE-EISEN:

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten met een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, maar met HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je minimaal enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider. Je bent bereid je hierin verder te bekwamen. Tot slot werk je nauwkeurig en heb je een positieve en flexibele instelling. Wij vinden het belangrijk dat onze mensen zich thuis voelen en plezier hebben in hun werk. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket draagt daar uiteraard toe bij.

Benieuwd?

Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met Daphne Brinkman: 0412 640884. Je sollicitatiebrief kun je sturen naar Daphne Brinkman: dbrinkman@sti-oss.nl. We horen graag van je!

Solliciteer direct

Opleiding Minimaal MBO-niveau, maar met HBO werk- en denkniveau.
Ervaring Enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider.
Opleiding Minimaal MBO-niveau, maar met HBO werk- en denkniveau.
Ervaring Enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider.